Persona telefonā meklē, kur paņemt 1000 eiro aizdevumu

Aizdevumi

1000 eiro aizdevums

Jeļena Rozentāle

2 min.

Nelieli aizdevumi līdz 1000 eiro ir populārākie starp naudas aizņēmējiem, jo atmaksāt šādu summu ir iespējams pietiekami īsā laikā, līdz ar to ietaupīt aprēķināto procentu ziņā. Turpretī izvēloties aizdevuma segšanu garākā termiņā, būs 1000 eiro aizdevums jāatmaksā ar nelieliem ikmēneša maksājumiem, kas būs nemanāmi starp citiem ikmēneša tēriņiem.

Kādu aizdevuma veidu izvēlēties?

1000 eiro aizdevums ir pieejams visām finanšu iestādēm, kas nodarbojas ar patērētāju kreditēšanu, līdz ar to Jums ir jāizvēlas aizdevuma veids pamatojoties vien uz savām vajadzībām – ko vēlaties iegādāties vai kādu pakalpojumu apmaksāt. 

Kreditēšanas kompānijas piedāvā šādus aizdevumu veidus

  • Ātrie kredīti. Izmantojiet šo aizdevuma veidu, ja vēlaties ātri saņemt naudu negaidītām dzīves situācijām, piemēram, mašīnas remonts vai pēdējās minūtes ceļojuma apmaksai. 
  • Patēriņa kredīti. Ērts veids kā aizņemties nepieciešamo naudu savu vēlmju piepildīšanai. Turklāt šeit būs draudzīgākā gada procentu likme salīdzinājumā ar ātrajiem kredītiem. 
  • Kredītlīnijas. Izvēloties šo aizdevuma veidu, varēsiet maksāt vien par to aizdevuma daļu, ko esiet reāli izmantojis, tādējādi pats aprēķināsies, cik daudz variet iztērēt konkrētajā brīdī. 

Protams, ir daudz arī citu aizdevumu veidu, kas tiek piedāvāti finanšu tirgū, taču 1000 eiro aizdevumam tie īsti nebūtu piemēroti, jo tādus aizdevumus kā auto kredīts, hipotēka vai kredītu apvienošana aizvēlas tad, kad ir nepieciešama lielāka aizdevuma summa.

Vīrietis telefonā meklē kādu kredīta veidu 1000 eiro aizdevumam izvēlēties

1000 eiro aizdevums – kādam tēriņiem izvēlēties?

Jūs variet būs neierobežots savās vēlmēs, jo bieži, noformējot tādu aizdevuma summu, nav jāatskaitās par naudas izmantošanu. Cita lieta, ka šī summa uzliek zināmus ierobežojumus, jo ar to varētu nepietikt lielākiem plāniem. 

Droši izmantojiet:

  • Iepriekš minētam mašīnas remontam. 
  • Iegādājoties ceļojumu. 
  • Augstskolas viena semestra apmaksai. 
  • Mācību kursu apmaksai. 
  • Iegādājoties jebkādu jaunu sadzīves tehniku. 
  • Izvēloties jaunu telefonu vai datoru. 
  • Jebkādiem citiem pirkumiem. 

Izvēloties kredītlīniju, variet veikt nelielus pirkumus, jo summa, kas Jums būs piešķirta, var tikt izmantota pakāpeniski, jo maksāsiet procentus vien par izmantoto summu. Atmaksājot izlietoto naudu atpakaļ, tā atkal Jums būs pieejama izmantošanai jebkurā nepieciešamajā brīdī.

Vīrietis datorā meklē, kur viņam varētu izsniegt 1000 eiro aizdevumu

Kādi ir nosacījumi aizdevuma ņēmējiem?

Jebkuram cilvēkam, kas vēlas paņemt aizdevumu Latvijā, ir jārēķinās, ka aizņemties naudu vajadzīgajā apmērā varēs vien tad, ja būs piemērots pēc visiem zemāk minētiem nosacījumiem

  • Latvijas Republikas pastāvīgs iedzīvotājs, ar pilsonību vai uzturēšanas atļauju. 
  • Ir vecumā no 18 līdz 85 gadiem. Turklāt jārēķinās ar to, ka dažās kredītiestādēs aizdevumus izsniedz vien no 20 gadiem un tikai līdz 70 gadu vecumam. 
  • Jums jāizmanto kādas Latvijas bankas pakalpojumus, jo aizdevums netiks pārskaitīts uz citas valsts banku. 
  • Ir nepieciešams telefona numurs un/vai e-pasts, bez tiem nevarēsiet piereģistrēties un saņemt nepieciešamo naudas aizdevumu. 
  • Oficiāli un aizdevuma summai atbilstošie ienākumi, no kuriem varēsiet veikt aizdevuma segšanu. 
  • Laba kredītvēsture, jo tikai ar iepriekšējo pozitīvo kredītpieredzi, varēsiet aizņemties naudu uz draudzīgiem nosacījumiem. 

Runājot par pēdējo nosacījumu – aizdevums var tikt izsniegts arī personām arī sliktu kredītvēsturi, bet ar šobrīd jau visām sakārtotām kredītsaistībām, taču tādā gadījumā var būt nepieciešams nodrošinājums vai būs jārēķinās ar augstāku procentu likmi. 

ĀTRIE KREDĪTIPATĒRIŅA KREDĪTIKREDĪTA LĪNIJA

Aizņemoties jebkādu aizdevuma summu, ir jāapdomā savas spējas aizdevumu segt noteiktā laikā. Labi apdomājiet, vai tiešām ir nepieciešams aizņemties? Iespējams variet pagaidīt un sakrāt nepieciešamo summu, protams, ja vien situācija neprasa steidzamu finansiālo risinājumu.

Jeļena Rozentāle

Cilvēka roka tur pildpalvu, lai parakstītos uz finanšu jaunumu saņemšanu portālā comperia.lv

Nepalaidiet garām jaunumus finanšu jomā

Piesekojiet jaunumiem, lai būtu informēts un nepalaistu garām aktuālākos piedāvājumus.

Es piekrītu personas datu apstrādei un lietošanas noteikumiem.

Jaunākie raksti

Tēmas