Vīrietis internetā meklē, kur var paņemt aizdevumu līdz 10 000 EUR mašīnas iegādei

Aizdevumi

Ilgtermiņa aizdevumi līdz 10000 EUR

Jeļena Rozentāle

2 min.

Ilgtermiņu aizdevumu klāstā ir varianti ar dažādiem variantiem aizņēmumiem – no dažiem simtiem eiro līdz vairākiem tūkstošiem. Jebkurš patērētājs var izvēlēties sev piemērotāko aizdevuma veidu ar nepieciešamo naudas summu savu mērķu realizēšanai. 

Kādiem mērķiem piemēroti ilgtermiņa aizdevumi?

Aizdevumi līdz 10 000 EUR ir vieni no pieprasītākajiem aizdevumu tirgū, jo šī summa der jebkurām zemāk minētām iecerēm. 

Nelielas platības zemes gabala iegāde dārziņa ierīkošanai.

Ar Covid ienākšanu mūsu dzīvēs, katrs piektais pilsētas iedzīvotājs sāka sapņot par savu mierpilnas ostu, kur var pavadīt laiku skaistās pavasara un vasaras dienās. 

Protams, 10 000 EUR robežās dārziņu visticamāk varēsiet nopirkt tikai laukos, bet vēlāk varēsiet tajā ieguldīt papildu naudu un iespējams uzbūvēt pat kādu maziņu dārza mājiņu. Turklāt laukos ir lieliska iespēja paslēpties no pilsētas burzmas un izaudzēt savus dārzeņus.

Bērns saviem vecākiem ar aizdevumu līdz 10000 EUR iegādājas dārziņu, kur viņi tagad audzē dārziņus

Lietotas mašīnas iegāde. 

Nepieciešamība pēc mašīnas ir teju katrai ģimenei, jo ar to ir ērti tikt līdz darbam, aizbraukt uz veikalu, savākt bērnus pēc dārziņa. Jebkurā brīdī ir iespēja aizbraukt uz citu pilsētu apciemot vecākus vai vispār aizbraukt ceļojumā uz citu valsti. 

Cilvēkiem, kas izmanto šī transportlīdzekļa priekšrocības katru dienu, ir grūti iedomāties savu dzīvi bez automašīnas. Līdz ar to, pienākot brīdim mainīt mašīnu, bieži nepieciešams aizdevums citās automašīnas iegādei. 10 000 EUR aizdevums ļaus nopirkt lielisku lietotu mašīnu ikdienas lietošanai. 

Mājokļa remonts.

Remonts mēdz nolietoties, tāpēc pirms vairākiem gadiem veikto remontu prasās atjaunot – nomainīt grīdas segumu, pārlīmēt tapetes, pārkrāsot griestus. 

Bieži sievietes vēlas ierīkot jaunu virtuves iekārtu, lai varētu ar prieku gatavot vakariņas ģimenei, bet vīriešiem ir nepieciešama liela kinozāle hokeja translācijām vai jaunas filmas baudīšanai. Turklāt bērnu istabas ierīkošana prasa lielus ieguldījumus, īpaši tad, kad izaug pirmklasnieks, kuram nepieciešams ērts galds, daudz plauktu, labs apgaismojums un vēl jāsaglabā spēļu zona.

Ieguldīšana izglītībā.

Nav noslēpums, ka augstākā izglītība maksā dārgi. Atsevišķas izglītības programmas maksā pat vairāk par 10 000 EUR. Taču, piemēram, lai iegūtu profesionālā bakalaura grādu datordizainā, būs nepieciešams samaksāt 8 200 EUR par 8 semestriem jeb 4 pilna laika mācību gadiem. 

Iegūstot izglītību un uzsākot strādāt pēc profesijas, varēsiet visus šos ieguldījumus atpelnīt ar uzviju.

Sieviete paņēma aizdevumu līdz 10 000 EUR, lai apmaksātu mācības augstskolā

Kādi aizdevumi līdz 10 000 EUR ir pieejami?

Visiem iepriekš minētiem, kā arī daudziem citiem mērķiem ir piemēroti: 

  1. Auto kredīts transportlīdzekļa iegādei. 
  2. Kredītlīnija var noderēt maksājumiem par augstskolu, turklāt procenti tiek aprēķināti vien par izmantoto aizdevuma summu. 
  3. Patēriņa kredīts ir universāls, jo der visām dzīves situācijām. 

Neatkarīgi no nepieciešamās aizdevuma summas ir svarīgi salīdzināt visus pieejamus aizdevumu veidus pie vairākiem kreditoriem, lai varētu izvēlēties izdevīgāko – ar zemāko gada procentu likmi. 

Finansiālo pakalpojumu tirgus izpētei izmantojiet aizdevumu salīdzināšanas platformas, kas palīdzēs ātri un ērti ievākt informāciju par populārākiem aizdevēju piedāvājumiem vienuviet. Comperia dod tādu iespēju pilnīgi bez maksas! 

AIZDEVUMI LĪDZ 10 000 EUR

Der atcerēties, ka jebkuram lēmumam par aizdevumu jābūt apdomīgam! Tas nedrīkst būt impulsīvs, lai neiegrābtos nepatikšanās. 

Aizdevumi lidz 10 000 EUR jeb ilgtermiņa kredītsaistības uzliek finansiālo slogu uz vairākiem gadiem, kas parasti ievelkas 5-10 gadu garumā. Līdz ar to izvērtējiet savas spējas atmaksāt aizdevumu noteiktā termiņā!

Jeļena Rozentāle

Cilvēka roka tur pildpalvu, lai parakstītos uz finanšu jaunumu saņemšanu portālā comperia.lv

Nepalaidiet garām jaunumus finanšu jomā

Piesekojiet jaunumiem, lai būtu informēts un nepalaistu garām aktuālākos piedāvājumus.

Es piekrītu personas datu apstrādei un lietošanas noteikumiem.

Jaunākie raksti

Tēmas